[Video] Amboii Suara Zarazya Sedap Sangat Nyanyi Lagu Sambutlah Kasih Dengan Penuh Feeling,nak Tuju Pada Sapa.

Posted on

(Video penuh dibawah)

Zarazya adalah merupakan pelakon yang tidak asing lagi nama nya dalam industri seni tanah air. Zara juga sering memuatnaik video durasi pendek dengan membuat lip sync lagu lagu seperti Madah Berhelah yang tular baru baru ini.

Cantiknya kak @zarazya saya doa semoga suatu hari kak zara berubah menjadi wanita seperti dekat dalam gambar ni, Ya Allah subhanallah,cantik sangat nampak manis di situ – netizen –

Difahamkan juga Zara berkawan baik dengan pelakon, Hafreez Adam. Semoga hubungan tersebut kekal lama dan dipertemukan jodoh di masa akan datang. Sama sama lah kita mendoakan yang terbaik buat mereka.

Jom lihat video durasi pendek dibawah :

Waaa feeling habis tuuu Zara ye, sedap juga suara Zarazya. Part last tu memang tak sangka kan Adoii sampai kena gigit pulak, hekhek . Jom lihah apa kata netizen :

Awaittt hang nyanyi dlm bilik mandi.

Aduhai lawak juga kan Zarazya. Jangan lupa komen yang baik baik sahaja ya

sumber : ig zarazya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.