‘Aku Akan Buat Mereka Berdua Sampai BERCERAl & Aku Akan Buat Mereka…’

Posted on

Percaya atau tidak, zaman sekarang masih ada manusia yang sanggup menggunakan ilmu HlTAM untuk tujuan tidak baik. Paling menakutkan apabila golongan begini dengan tegarnya menyekutuukan Allah tanpa memikirkan dosa pahala.

Seperti yang dikongsi facebook Pusat Perubatan Islam Al-Mujahidin, pasangan ini sering diganggu makhluk halus. Lebih parah apabila pasangan ini hampir bercerai gara-gara SlHlR pemisah.SlHlR jenis ini memang secara jelas kewujudannya berdasarkan dalil al-Quran. Allah menerangkan di dalam al-Quran, surah al-Baqarah ayat 102, yang bermaksud:

“Mereka mempelajari daripada kedua-dua malaikat ilmu SlHlR yang boleh menceraikan antara seorang suami dengan isterinya, padahal mereka tidak akan dapat sama sekali memberi mudarat (atau membahayakan) dengan sihir itu seseorang pun melainkan dengan izin Allah.”

Antara tanda seseorang itu terkena SlHlR jenis ini termasuk perubahan tiba-tiba daripada cinta menjadi benci, enggan memohon maaf, timbul keraguan, memperbesarkan perselisihan faham, melihat suami atau isteri dalam rupa menakutkan atau hodoh.Orang yang terkena sihir pemisah ini akan membenci setiap perbuatan yang dilakukan pasangan, tidak betah tinggal bersama dan mudah rasa amat benci.

Terjumpa bawang dicucuk paku

Ramai yang tak sedar terkena #SihirPemisah,bila terkena sihir pemisah lambat di ubati boleh mengakibatkan perpisahan.. Banyak juga kes sihir ini siapa terkena jadi sukar dapat zuriat.. Di bawah adalah tanda tanda yang kerap berlaku pada yang terkena sihir pemisah.. tanda di bawah juga adalah tanda2 terkena gangguan makhluk halus.. Tanda2 tersebut adalah:

(1)Kerap sakit Belakang,Bahu tengkuk urat belikat kerap sakit (2)Kerap sesak nafas sakit dada ulu hati (3)kerap Rasa resah gelisah berdebar2 tanpa sebab terutama waktu asar ke atas (4)Kerap sakit kepala,makan ubat tetap sakit (5)Kerap kembung perut sedawa angin (6)Kerap rasa berdenyut2,di bawah Ari2,(wanita) (7)Kitaran haid tak normal (8.)Lambat mendapat zuriat (9)menjadi rimas lemas cepat nak marah bila berdepan suami@isteri (10)Kerap bergaduh besar walaupun perkara2 Kecil (11)Ketika marah kerap meminta cerai (12)Tidak suka tidur bersama (13)Nafsu tiada terhadap suami@Isteri (14)Tercium bau badan busuk khayir ,nafas berbau pada tubuh suami@isteri (15)Suka bersendiri di dalam bilik (16)Tidak suka tempat2,yg busing (17)Sukar tidur malam (18)Kerap mimpi baby,menyusu Dan bermain baby (19)Kerap mimpi Ular,kala jengking Dan binatang berbisa (20)Kerap mimpi pasangan kita curang (21)perasaan curiga cemburu buta yg kuat (22)Kerap bermimpi tempat Kotor busuk (23)Kerap terbau kemenyan,colok setanggi(24)Bila berjauhan dgn pasangan perasan rindu syg amat2 menebal (25)Kerap teringat merindui seseorang yg tidak di kenali Dan di kenali (26)Menjadi resah gelisah terdengar azan Dan ayat suci Al Quran (27)Kerap bermimpi bersetubuh dgn Org lain

Di atas adalah serba sedikit Bagi org yg terkena Sihir Pemisah..Sekiranya anda banyak tanda di atas dapatkanlah rawatan Islam berhampiran dgn anda,jgn sampai terlambat boleh mengakibatkan kemusnahan rumahtangga anda.

Moga di jauhkan perkara di atas berlaku pada kita dan family kita Aamiin

#SilakanShare

Pusat Perubatan Islam Al-Mujahidin

Sumber : Pusat Perubatan Islam Al-Mujahidin via celotehsaje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.