Alamak! Tidak Habis Dengan Teori Pelamin El Faris, Pentas Sufian Suhaimi Dikaitkan Dengan Artis Antarabangsa Ini

Posted on

Hebat! Walaupun tidak berapa sihat, penyanyi Sufian Suhaimi tetap tampil dengan kejutan apabila berjaya membuatkan penonton sebak.

Menyampaikan lagu Di Matamu ciptaan Sirkhan dan Rinkarnaen, Suan membuat kejutan dengan muncul di pentas dengan prop serba putih yang dilihat seperti pelamin. Apa lagi…sorakan kuat mula bergema ketika Suan melirik ke tepi di atas ‘pelamin bayangan’.

Saat stadium dibiarkan bergelap dan lampu limpah fokus pada persembahan Sufian, peminat secara otomatik memasang lampu suluh sekali gus memberi suasana seolah bintang berkelip di malam hari.

Sufian mungkin dilihat bagai masih belum move on dengan kisah pertunangannya dengan pelakon Elra Loy yang putus awal tahun lalu. Apa tidaknya, dengan hiasan bunga di pentas, ia nampak seperti pelamin sewaktu majlis pernikahan pelakon jelita itu.

Lagu berkenaan merupakan ciptaan komposer Sirkhan dan Rinkarnaen, manakala lirik ditulis oleh Sufian.

Sufian melancarkan lagu Di Matamu selepas pertunangannya dengan pelakon Elra Loy terputus di tangah jalan pada 18 Februari lalu.

Dalam pada itu, Sufian berkata, lagu yang dihasilkan dengan bersatu dengan kehidupan menjadikan lagu berkenaan istimewa dan mudah diterima masyarakat.

“Jika ia tiada kaitan dengan kehidupan sebenar saya Di Matamu mungkin menjadi hanya sebuah lagu sedih biasa.

“Saya rasa tak ramai penyanyi yang dapat peluang ini. Apabila lagu itu bersatu dengan kehidupan ia akan hidup apabila disampaikan,” ujarnya.

Pentas Sufian Suhaimi Yang Dikaitkan Dengan Perkahwinan Elra Loy Baru Baru Ini

Kebetulan Atau Suratan?

Dalam pada itu, ada juga dikalangan peminat-peminatnya yang meluahkan rasa pelik terhadap pentas yang digunakan Suan Suhaimi macam pelamin elra loy.

Sufian Suhaimi Disamakan Dengan Pentas Celine Dion?

Dalam masa yang sama, netizen twitter membuat andaian pentas Sufian Suhaimi sama seperti persembahan Celine Dion.

Kalau tengok betul betul memang sama lah .. tapi rasa tak salah untuk Sufian Suhaimi guna cara sama dengan Celine Dion. Mana tahu dengan cara begini beliau boleh menang persembahan terbaik.

Apa pun tahniah Sufian Suhaimi kerana berjaya membawa lagu Di Mata Mu dengan baik walaupun dalam keadaan tidak berapa sihat.

Video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.