“Berangan Nak Kahwin 2020 Tapi Takde Bakal Suami”

Posted on

Merancang mahu mendirikan rumah tangga pada tahun depan, Elizabeth Tan memberitahu kerana tarikh yang cantik pada 20 Febuari 2020 membuatnya berangan mahu berkahwin biarpun masih tiada calon lagi.

Elizabeth Tan Berangan Mahu Kahwin 20.2.20

“Saya rancang untuk kahwin pada tarikh itu. Tapi saya tiada calon lagi. Apa pun kenalah cari supaya dapat capai target langsung pada date itu. Bagi saya tarikh tersebut cukup cantik dan rasanya pasti ramai juga yang akan pilih tarikh itu”

Mengakui masih tiada kekasih kerana kekangan kerja yang banyak membuatkan Lizzy tiada masa untuk mencari teman lelaki. Disebabkan itu dedah Lizzy, beliau pernah terfikir untuk mencari teman di aplikasi di sosial media.

“Lagi pula ia hanya hadir sekali dalam hidup kita kan. Tak ada kekasih lagi. Saya jarang keluar rumah. jadi usaha untuk dapatkan teman lelaki itu agak sukar. Bayangkan sampai saya terfikir untuk mempunyai aplikasi mencari teman di media sosial,” katanya kepada Media Hiburan.

Kasihan Lizzy mahu mencari teman pun tidak sempat kerana sibuk bekerja. Jadi apa lagi mereka diluar sana bolehlah mencuba nasib, manalah tahu rezeki dapat menjadi teman lelaki Lizzy pula.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.