Dell Mobile Connect

Dell Mobile Connect Kini Hadir Dengan Sokongan Untuk Peranti iOS

Posted on

Jika anda memiliki sebuah komputer desktop atau komputer riba Dell yang dibeli pada tahun 2018 keatas dan sebuah iPhone, perisian dan aplikasi Dell Mobile Connect kini membolehkan anda menghantar gambar dan video dari dan kepada kedua-dua peranti itu secara nirwayar.

Pada hari ini, menjadi salah satu fokus utama ramai pengguna untuk membeli komputer riba adalah sama ada ia serasi dan boleh dihubungkan dengan peranti mudah-alih mereka. Dell telah menyedari perkara ini, dan sebelum ini telah menyertakan sokongan dinamakan Dell Mobile Connect yang menyokong peranti Android.

Kemaskini terbaru perisian tersebut, iaitu Dell Mobile Connect 3.0 kini membolehkan pengguna iPhone dengan sistem operasi iOS 11 dan keatas kebolehan untuk bukan sahaja menghantar gambar dan video, tetapi juga mencerminkan skrin (screen casting) ke komputer Dell anda.

Dell Mobile Connect

BACA : Redmi K30 Pro – Peranti Snapdragon 865 Pada Harga Amat Mampu Milik

Jika anda memiliki komputer Dell yang layak, anda boleh memuat-turun aplikasi tersebut ke komputer dan peranti anda secara percuma melalui Microsoft Store dan juga Apple App Store.

Teknologi penghantaran data ini memiripi ciri penghantaran data Air Drop oleh Apple sendiri, tetapi dengan perisian ini, anda boleh melakukan perkara yang hampir sama dengan kedua-dua peranti Apple dan juga Android.

Sayangnya, aplikasi ini hanya boleh digunakan secara rasmi oleh pemilik komputer Dell buat masa ini.

Muat turun Dell Mobile Connect di sini

Join Telegram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.