Donald Trump Dan Isterinya Disahkan Positif Covid-19

Posted on

Presiden Amerika Syarikat, Donald Trump dalam satu hantaran terbaru di laman Twitternya mengesahkan bahawa beliau dan wanita pertama AS yang juga isterinya, Melania Trump positif Covid-19.

Beliau juga berkata dalam ciapannya itu, beliau dan isteri akan menjalani kuarantin dan proses pemulihan serta-merta dan akan menjalaninya bersama-sama.

Trump dan isteri disahkan positif selepas menjadi kontak rapat kepada penasihatnya, Hope Hicks yang disahkan positif virus itu terlebih dahulu.

Hope Hicks bersama Trump dalam satu rancangan debat bersama pesaingnya Joe Biden di Ohio pada Selasa. Beberapa ahli keluarga Trump yang hadir pada rancangan debat itudilihat tidak memaki topeng muka

Sumber: Trump, BBC

Join Telegram

Huawei Watch Fit Hadir Ke Pasaran Malaysia – Berharga RM499

Huawei kini agak aktif dalam pengenalan peranti-peranti dibawah ekosistem mereka. Selepas mengumumkan sebuah tablet baru semalam, hari ini Huawei Malaysia turut mengumumkan pengenalan jam tangan pintar terbaru mereka untuk pasaran tempatan, iaitu Huawei Watch Fit.

Huawei Watch Fit hadir dengan rekaan muka jam empat segi, selain ditujukan untuk mereka dengan gaya hidup aktif.

Huawei mengatakan Watch Fit menyertakan lebih 96 mod bersenam berbeza, dilengkapi skrin AMOLED HD, serta ketahanan bateri sehingga 10 hari lamanya.

Bagi anda yang berminat, boleh mendapatkan jam tangan pintar terbaru ini bermula 9 September 2020 pada harga RM499 sebuah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.