“Emak Saya Percaya Bakal Suami( Faris K Anuar ) Mampu Jaga Saya” – Elfira Loy

Posted on

Nampaknya Elfira Loy kini semakin terbuka untuk bercakap tentang status terbaru beliau yang sudah bergelar tunangan kepada Faris K Anuar pada September lalu. Majlis yang berlangsung secara tertutup mengundang banyak persoalan daripada para peminat.

Elfira Loy menjelaskan yang beliau merahsiakan majlis pertunangan itu atas permintaan kedua dua belah keluarga dan bukan sengaja untuk menyorokkan majlis tersebut dari para peminat atau media.

Walaupun baru mengenali Faris beberapa bulan sahaja belum bertunang, Elfira Loy memberitahu yang ibunya percaya jejaka itu mampu menjaga hidup pelakon tersebut dan mempunyai visi masa depan yang jelas.

“Faris hormat dan faham bagaimana keluarga saya. Malah, dia ada visi masa depan. Apa yang lebih penting, emak saya percaya dia boleh menjaga saya. Semuanya berlaku dalam tempoh pantas dan mudah”

“Saya bersyukur dengan apa yang terjadi dan hargai setiap detik. Tidak lupa, saya berdoa ikatan kali ini adalah yang terbaik buat saya dan berkekalan hingga jenjang pelamin. Keluarga saya berpegang kepada adat. Jadi, kami membuat keputusan untuk bertunang dan mendirikan rumah tangga. Semoga semua perancangan dipermudahkan,” ujar Elfira Loy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.