Hanya Kerana Terlewat Sediakan Makanan, Anak Didakwa Pukul Ibu Guna Penggiling Hingga Maut

Posted on

Seorang anak didakwa membunuh ibu kandungnya yang sudah lanjut usia hanya kerana terlewat menyediakan hidangan makanan untuknya.

Menurut laporan yang dipetik dari Gulf News, kejadian yang mengejutkan seluruh penduduk kampung tersebut berlaku pada Sabtu lalu di sebuah daerah di Samastipur berdekatan dengan timur Patna.

Kata Polis Daerah Samastipur, lelaki tersebut meminta ibunya untuk menyediakan makanan dengan segera kerana dia sangat lapar. Namun, wanita warga emas tersebut mengambil masa sedikit untuk menyediakan hidangan kepada anaknya.

Secara tiba-tiba lelaki berkenaan marah dan bersikap tidak waras sehinggakan berlaku pertengkaran antara anak dan wanita yang berusia 75 tahun itu sehinggakan berlaku pembunuhan.

Lelaki tersebut bertindak mengambil penggiling dan memukul kepada ibunya, tambah pegawai polis tersebut.

Warga emas tersebut mengalami kecederaan parah dan dikejarkan ke hospital berdekatan sebelum disahkan meninggal dunia.

Sumber: Gulf News

Join Telegram

Huawei Watch Fit Hadir Ke Pasaran Malaysia – Berharga RM499

Huawei kini agak aktif dalam pengenalan peranti-peranti dibawah ekosistem mereka. Selepas mengumumkan sebuah tablet baru semalam, hari ini Huawei Malaysia turut mengumumkan pengenalan jam tangan pintar terbaru mereka untuk pasaran tempatan, iaitu Huawei Watch Fit.

Huawei Watch Fit hadir dengan rekaan muka jam empat segi, selain ditujukan untuk mereka dengan gaya hidup aktif.

Huawei mengatakan Watch Fit menyertakan lebih 96 mod bersenam berbeza, dilengkapi skrin AMOLED HD, serta ketahanan bateri sehingga 10 hari lamanya.

Bagi anda yang berminat, boleh mendapatkan jam tangan pintar terbaru ini bermula 9 September 2020 pada harga RM499 sebuah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.