Hannah Delisha

“Hero Heroin Yang Saya Suka”, Foto Aeril Zafrel Dengan Hannah Delisha

Posted on

Aeril Zafrel Dengan Hannah Delisha Kedua-duanya bergelar pelakon dan bukanlah terlalu baru dalam industri hiburan tanah air. Aeril Zafrel yang cukup terkenal dengan watak lakonan serius, namun di sosial media boleh tahan kelakar juga orangnya.

Memiliki perniagaan sendiri, namun berlakon masih diteruskan. Begitu juga dengan seorang lagi pelakon wanita bernama Hannah Delisha yang nampaknya nama beliau sering disebut-sebut sejak akhir-akhir ini.

Apa kena mengena Aeril Zafrel dengan Hannah Delisha ini? Terbaru, foto Aeril Zafrel dengan Hannah Delisha telah mencuri perhatian ramai. Hannah Delisha nampak sungguh ayu dan sopan dengan penampilan barunya yang berhijab.

Baca : Hannah Delisha mahu terus istiqamah

Foto Aeril Zafrel dengan Hannah Delisha itu dimuat naik sendiri oleh pelakon lelaki tersebut dengan kapsyennya seperti berikut:

“1st day #terciptasatuikatan Doakan……”

Kapsyennya itu ditulis bersama dengan foto seperti berikut:

View this post on Instagram

1st day #terciptasatuikatan Doakan......

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel) on

Amboi, bukan main kapsyennya itu. Kalau sekali baca boleh tersalah faham dibuatnya. Foto dengan kapsyen yang dimuat naik oleh Aeril Zafrel ini telah meraih lebih 65 ribu liked.

Difahamkan foto-foto mereka ini adalah sebenarnya untuk drama berjudul Tercipta Satu Ikatan yang bakal disiarkan di slot MegaDrama di Astro. Rata-rata warganet meninggalkan reaksi mereka mengenai perkongsiannya itu di ruangan komen seperti berikut:

“Hero heroin yang saya suka, cantik dan hensem, lakonan terbaik”

“Segak dan lawa”

“Lawanya dia alahai…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.