Kongsi Gambar Seakan Adegan ‘Bercumbu’ , Anis Al-Idrus Dikecam Teruk Netizen

Posted on

Siapa Anis Al-Idrus ni ? Mula-mula tentang kek yang tidak dapat penajaan , kemudian kasut sneakers semasa persandingan , dan terbaru gambar seakan bercium dikecam kerana menjadikan tatapan umum .

Anis atau nama sebenarnya Sharifah Anis bin Syed Zainal Al-Idrus mendapat perhatian ramai apabila kemunculannya dalam drama Selamat Malam Kekasih sebagai Maya Karmila .

Anis juga adalah bekas wartawan penyiaran di Bernama TV. Terbaru , Anis mendapat kecaman netizen kerana berkongsi gambar seakan bercium kepada tatapan umum di IG nya.

Netizen yang melihat foto berkenaan mengkritik aksi tersebut dan menyatakan seharusnya tidak menjadi tatapan umum dan ia juga tidak bersesuaian dengan adat Melayu yang sopan.

📸 | @lawalawala.ig 👕👗| @anisalidrus.co

A post shared by #aaisayangyu #anismengapa (@anisalidrus) on

Komen netizen :

Anis kemudiannya memberikan komen balas terhadap kritikan netizen dan menegaskan bahawa gambar itu tidak keterlaluan

 Secara peribadi, saya rasa gaya sebegitu tidak keterlaluan kerana sebelum ini pun ada selebriti lain yang memuat naik gambar jauh lebih intim berbanding apa yang saya lakukan. Bagi saya, ia perkara biasa.

Tidak salah untuk memuatnaik gambar peribadi untuk kenang-kenangan , tapi harus difikirkan kesesuaian gambar berkenaan untuk dikongsi secara public . Jadi , kalau kecam , hadap je lah !

Sumber : IG anisalidrus 

Klik Gambar/Video Dibawah Untuk Melihat Lagi Gambar/Video Agenda Bercumbu !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.