Kucing

Kucing: Hampir letak clorox. Ingatkan kain buruk

Posted on

Kucing: Nasib baik tak sempat letak clorox. Ingatkan kain buruk dah tadi. Rupanya Si Tam Berkubang.

Selain dari itu perangai haiwan ini yang sukar dijangka membuatkan pemiliknya kadang-kadang pelik dan terhibur dengan kucing yang dijaganya. Sama seperti gelagat seekor si comel dalam satu rakaman yang tular baru-baru ini.

Spesis haiwan seperti kucing ini banyak dijadikan peliharaan. Bukan sahaja kerana ianya memiliki fizikal comel, malah sifat manja dan sukakan perhatian turut menjadi sebab kenapa ramai yang sukakan kucing sebagai haiwan peliharaan.

Kucing

Shampoo Bulu Lebat  ( Sabun Kutu)

Berikut adalah perkongsian rakaman si bulus santai berendam dalam air ini:

Dalam satu perkongsian tersebut kelihatan seekor si bulus santai berendam dalam air. Besen yang berisi air itu diletakkan di luar rumah dan si comel ini tenang sahaja terbaring di dalamnya.

Perkongsian rakaman gelagat si bulus santai berendam dalam air ini telah meraih lebih 2.2 juta tontonan dan 377 ribu likes. Rata-rata warganet terhibur menyaksikan gelagat haiwan ini yang dimuat naik oleh seorang pengguna TikTok dengan nama akaun khasaaja.

Baca: Cecah usia 27 tahun, Guinness World Records iktiraf Flossie, kucing paling tua di dunia yang masih hidup

Tiada apa yang lebih baik daripada mendapatkan rawatan spa untuk menghilangkan tekanan dan keletihan. Kucing rawatan spa .

Ia bukan sahaja baik untuk menghilangkan keletihan dan tekanan malah, ia juga menenangkan anda serta-merta dan meningkatkan produktiviti anda daripada realiti kehidupan yang suram. BACA SINI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.