Lelaki Ini Gembira Selepas Menang IphoneX Di Mesin Arcade Tetapi Saat Dia Buka Kotak Iphone Apa Yang Dia Jumpa Buat Dia Menangis.. Kejutan Dalam Kejutan

Posted on

Sekarang memang banyak kita lihat mesin mesin KUKU BESI ini berada di merata rata terutama di tempat kunjungan orang ramai.

Hadiah yang mesin itu sediakan kadang kadang bukan yang calang calang. Lelaki ini berjaya memenangi IphoneX tetapi sebelum kita ke lelaki tersebut, mari baca tips bagaimana untuk main mesin ini.

Lelaki Ini Tunjuk Cara Dapatkan Anak Patung Dalam Mesin Arcade

Pernah main mainan untuk menangkap anak patung dalam mesin arcade? Mungkin pernah dan berapa kerap anda mendapat anak patung berkenaan?

Satu akaun Youtube yang bernama Yudist Ardhana telah menjelaskan cara mudah untuk mendapatkan anak patung tersebut menerusi video “Cara Curang Menang di Mesin Capit Boneka!!! Dapat Boneka Terus!”.

Video di mana dia menunjukkan cara-cara untuk mendapatkan anak patung dalam mesin arcade itu telah menjadi popular dan viral.

Video

Menang IphoneX Setelah Lama Berusaha Tetapi Lepas Buka Kotak Rasa Macam Nak Menangis ..

Kejadian ini berlaku di Indonesia, seorang pengguna Facebook bernama Amrozi telah pergi ke salah sebuah pasaraya di Indonesia untuk mencuba nasib memenangi sebuah IphoneX.

Di negara Indonesia, harga IphoneX sememangnya mahal dan tidak semua orang mampu memilikinya tetapi mesin ini menawarkan hadiah telefon bimbit tersebut dan sudah semestinya menarik minat ramai orang.

Video Dia Menang IphoneX

Sudah semestinya dia suka dan gembira tidak terhingga .. tetapi mari lihat apa terjadi selepas itu ..

Video Unboxing Iphone X ..

Ada pemberat? patutla susah nak dapat iphone tersebut selepas itu ada coklat plak? Alamak, taktau nak sedih atau nak gelak tetapi mari lihat seterusnya sebab masih ada kejutan ..

Kejutan Dalam Kejutan ..

Coklat yang diterima adalah Ferero Rocher, coklat yang agak mahal juga walaupun tidak berbaloi dengan IphoneX. Dia membuka coklat tersebut dan menemui sebiji bola (laa.. bukan coklat rupanya) tetapi di saat dia buka bola itu .. lagi teruk dari coklat dia dapat ..

Isi k0nd0m? aduh … Sejak dia memuat naik video ke laman sosial beliau, banyak komen komen yang negatif terhadap dia sehinggakan dia merasa sangat sedih. Mana tak sedih, habis duit banyak dapat plak k0nd0m.

Samada lelaki ini buat aduan kepada syarikat mesin tersebut tidak dapat dikenal pasti.

Pengajaran, tidak perlu la main mesin ini.. jika dilihat ini ada unsur unsur judi sebab ini seperti main tikam.

Sumber Artikel : KL Viral

Sumber: Amrozi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.