Neelofa Akhirnya Mohon Maaf Kepada Semua & Rasa Menyesal

Posted on

Selepas dua hari berdiam diri, pelakon dan pengacara, Noor Neelofa Mohd Noor atau  nama panggilan Neelofa akhirnya tampil memohon maaf menerusi akaun Twitter dan instagram peribadinya, lewat malam tadi.

Dalam kemaskini terbaru menerusi akaun Instagram beliau, Neelofa dengan rendah diri memohon maaf kepada semua pihak yang terguris dengan kontroversi pelancaran koleksi terkini tudung beliau di sebuah kelab hiburan.

Neelofa juga berkata beliau mahu bertanggungjawab atas semua keputusan yang dibuat sehingga isu ini timbul dan mahu belajar dari kesilapan.

“Selepas memahami dan mengambil kira apa yang berlaku ketika malam pelancaran itu, saya secara ikhlas memohon maaf kerana menimbulkan tekanan dan sentimen negatif terhadap pemilihan lokasi tersebut”

“Saya juga mahu berterima kasih kepada semua pihak yang telah memberi sokongan. Kami akan memberi lebih perhatian pada masa hadapan dalam menjaga imej produk”

“Melangkah terus, kami akan meneruskan penjemaan tudung dalam landasan yang sewajarnya,” katanya.

Rata-rata netizen menyambut baik permohonan maaf yang dibuat Neelofa dan menyifatkan ini ruang yang baik buatnya untuk belajar daripada kesilapan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.