Pakai Korset Waktu Tidur, Cara Ameera Khan Kekal Ramping

Posted on

Di antara adik-beradik NeelofaAmeera Khan atau lebih dikenali sebagai Little Miss Khan antara paling popular. Boleh dikatakan Ameera sering menjadi perhatian biarpun bukan seorang selebriti.

Orangnya memang cantik malah turut memiliki bentuk tubuh langsing. Pasti ramai nak tahu bagaimana Ameera menjaga badan. Ameera berkata dia memakai korset sepanjang masa.

“Tip cantik? I pakai korset all the time. Sebenarnya I dah mula pakai korset sejak tiga bulan lalu dan mengamalkannya setiap hari walaupun ketika tidur. Ada satu saiz untuk waktu tidur je.

Berkongsikan cerita, Ameera berkata tiada siapa yang memaksanya untuk memakai korset dan ibunya juga turut mengamalkan memakai korset sejak muda lagi. Kata Ameera lagi, meskipun ibunya sudah ada 10 orang anak tetapi bentuk badannya masih lagi cantik.

“Kalau nak tahu sejak muda lagi dan sebelum ada anak, mama dah start pakai korset. Dengan dah ada 10 orang anak dan body dia maintain macam tu buatkan I pun nak jadi macam mama,” katanya.

Selain mengamalkan memakai korset, Ameera berkata dia turut melakukan senaman yang lebih tertumpu pada pinggang dan punggung.

Tidak lokek berkongsikan tips untuk dapatkan kulit cantik, Ameera memberitahu dia menggunakan pencuci muka organik dan mengamalkan minum 5 hingga 6 liter air kosong setiap hari.

Carian Ke Post Ini:

  • Neelofa ke tanah suc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.