Panas ! Itu Teman Tapi Mesra, Nur Sajat Akui Lelaki ‘Sado’ Ini Hanya Kawan Baik

Posted on

Sebelum ini, usahawan kosmetik yang terkenal dengan tagline nya, ‘Lets Cantik,Jangan Mengata’ , Nur Sajat Kamarulzaman atau lebih dikenali sebagai Sajat mengambil langkah merahsiakan siapakah lelaki yang selalu berada dengan beliau.

Setiap kali memuat naik gambar atau video bersama lelaki ini, Sajat akan mengkaburkan gambar lelaki tersebut. Sebelum ini, Sajat dikatakan mengamuk kerana terdapat netizen yang membongkarkan siapakah lelaki bertuah berkenaan.

Baru-baru ini, seorang jejaka yang juga jurulatih kecergasan, Coach Yin menerusi laman Instagram nya, dilihat telah memuat naik gambar beliau bersama Sajat dengan status,

“Die tegur bukan bermakna dia ni baik,tetapi dia juga inginkn yang terbaik Dari kalian semua..”

 

Walau bagaimanapun menurut Sajat, mereka hanya berkawan baik dan akui sedang mengenali hati budi masing-masing. Bagi Sajat, Coach Yin merupakan tempat beliau berkongsi masalah selain sering berjumpa membincangkan urusan perniagaan .

Akan datang, Nur Sajat bakal merakamkan single duet beliau bersama Dato Aliff Syukri yang sudah menetapkan genre dan konsep lagu yang bakal diperdengarkan tidak lama lagi.

Adakah lagu tersebut bakal hits seperti lagu I am me? Sama-sama kita nantikan!