PANAS! Terbaru Gambar Tayang Lurah Dan Perut, Zizi Dikecam Netizen

Posted on

SIAPA tidak kenal dengan bekas ahli kumpulan Fabulous Cat yang cantik dan bersuara lantang ini.

Penyanyi yang selama ini dikenali sebagai Zizi Fabulous Cat kini lebih selesa dikenali sebagai Zizi Kirana kerana tidak mahu lagi terus dibayangi kumpulan lama.

Zizi namun teruk dikecam oleh netizen berikutan tindakannya memuat naik gambar yang mendedahkan sebahagian dada dan perut di laman instagram baru-baru ini.

Menerusi gambar ‘panas’ tersebut, Zizi dilihat begitu berani apabila hanya mengenakan sport bra sekali gus telah mendedahkan bahagian perutnya yang agak comel.

Selain itu, sekeping gambar lain turut menjadi kecaman netizen apabila baju yang dipakainya amat jarang dan jelas menampakkan lurah di bahagian buah dadanya.

Kedua-dua gambar tersebut bahkan mendapat reaksi negatif netizen yang rata-rata antara mereka kecam tindakan berani penyanyi itu membongkar sisi rahsia auratnya.

Mereka beranggapan pemakaian artis itu agak keterlaluan dan sedikit pun tidak melambangkan imej seseorang yang berstatus Islam.

Bukan itu sahaja, terdapat juga netizen mengatakan seolah-olah dia sudah tidak lagi mempunyai baju yang sempurna untuk dipakai.

Berikutan kontroversi ini, Zizi dilihat hanya mendiamkan diri dan tidak membalas sebarang komen di ruang komen Instagram miliknya.

Dalam perkembangan terkini, Zizi muncul bersama dua lagi penyanyi, Kelana dan Agenda. Mereka dikenali sebagai kumpulan Nukilan.