“Penunggang Agama! Rupanya Dia Bapak Scammmer” Boy Iman Tujukan Pada..

Posted on

Terkini, kontr0versi membabitkan penerbit filem Blok 404, Dato’ Dr Norul Iman A Rahman atau Boy Iman yang sebelum ini dikaitkan dengan isu penipuan skim pembinaan perumahan kos renddah tidak membuatkan dirinya patah semangat dalam meneruskan perniagaannya.

Menerusi salah satu posting yang ditulisnya di Instagram, Boy Iman meluahkan rasa bersyukur kerana Syarikat perniagaannya, DBI Technology Sdn Bhd masih kekal beroperasi dan sekaligus berjaya menangkis dakwwaan beberapa individu tertentu yang menuduh syarikatnya melakukan penipuan.

“Syarikat saya, DBI Technology Sdn Bhd masih ada, tak matti2 lagi. Tak payah cakap “Sila Duduk, Jangan Lari”.

Macam ada menteri tu sekarang dah tak jadi menteri, macam pemimpin NGO Pengguna tu sekarang dah lari senyapkan diri sebab dah kantoi kerana mempergunakan NGO tersebut untuk duit dan perniagaan dia, kena acah-acah hero dulu konon aktivis masyarakat, menunggang agama untuk poket sendiri. Sekarang tembeIang sudah peccah, semua org da tau “game” dia.

Cakap orang scammmer rupanya dia bapak scammmer.”- tulisnya di Instagram

Kurang pasti, siapakah individu yang ditulis oleh Boy Iman ini, namun rata-rata rakyat Malaysia yang mengikuti k0ntroversi ini dari awal pasti dapat meneka.

Seperti mana yang kita tahu, Boy Iman pernah ditahan berkali-kali bagi membantu si4satan mengenai kes peniipuan projek pembinaan rumah banglo.

Isu ini dihangatkan lagi oleh Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PPIM) apabila membawa kira-kira 100 yang mendakwwa diri mereka sebagai m4ngsa keadaan untuk bertemu dengan Boy Iman.

sumber : hangat.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.