“Sebak Lihat Penonton Menyanyi Untuk Zamani”

Posted on

Malam tadi ketika berlangsungnya Gegar Vaganza, Zamani yang sepatutnya membawakan lagu Mengapa Perpisahan Yang Kau Pinta nyanyian Flybaits terpaksa menghentikan persembahan kerana kesihatan yang tidak mengizinkan.

Zamani dilihat mengangkat tangan memohon maaf kepada semua peminat dan penonton Gegar Vaganza atas kegagalan beliau namun apa yang mereka lakukan membuatkan ramai sebak.

Penonton, juri malah pengacara sendiri memberikan sokongan penuh buat Zamani dengan menyanyikan bait bait lagu tersebut ketika Zamani tertunduk menangis mengenangkan keadaan yang berlaku.

Menerusi video yang dimuatnaik ke media sosial, rata rata komen memberikan sokongan penuh buat Zamani walaupun penyanyi itu tidak mampu menghabiskan persembahan dan meluahkan rasa terharu dengan sokongan hadirin di Gegar Vaganza.

Walaupun begitu dengan kuasa imuniti Aliff Syukri, Zamani terselamat dari tersingkir minggu ini dan akan teruskan perjuangan dalam Gegar Vaganza minggu hadapan. Semoga Zamani sembuh dan boleh terus menghiburkan peminatnya nanti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.