Suami Dipercayai Berkomplot Dengan Ibu Kandung, Racun Isteri Hingga Mati Kerana Tak Izinkan Kahwin Lain

Posted on

Malang tidak berbau. Seorang wanita bergelar isteri dipercayai meninggal dunia selepas diberi racun oleh suami dan ibu mentuanya di sebuah perkampungan di Chiniot, Pakistan.

Ibu kepada tiga orang anak ini didakwa dibunuh suami dan keluarga mentuanya kerana melarang suaminya untuk berkahwin lagi.

Menurut laporan polis daerah Kot Ismail memaklumkan bahawa wanita ini diberi secawan air yang beracun oleh suspek.

Memetik daripada laporan Gulf News, pasangan ini mendirikan rumah tangga sejak 8 tahun lalu dan dikurniakan dua anak perempuan dan seorang anak lelaki.

Difahamkan, wanita ini juga menjadi mangsa penderaan fizikal sejak dia tidak mengizinkan suaminya untuk berkahwin lain dan tidak enggan dimadukan.

Sumber: GulfNews

Join Telegram

Huawei Watch Fit Hadir Ke Pasaran Malaysia – Berharga RM499

Huawei kini agak aktif dalam pengenalan peranti-peranti dibawah ekosistem mereka. Selepas mengumumkan sebuah tablet baru semalam, hari ini Huawei Malaysia turut mengumumkan pengenalan jam tangan pintar terbaru mereka untuk pasaran tempatan, iaitu Huawei Watch Fit.

Huawei Watch Fit hadir dengan rekaan muka jam empat segi, selain ditujukan untuk mereka dengan gaya hidup aktif.

Huawei mengatakan Watch Fit menyertakan lebih 96 mod bersenam berbeza, dilengkapi skrin AMOLED HD, serta ketahanan bateri sehingga 10 hari lamanya.

Bagi anda yang berminat, boleh mendapatkan jam tangan pintar terbaru ini bermula 9 September 2020 pada harga RM499 sebuah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.