Sufian Suhaimi, Elfira Loy Putus Tunang Sebab Kehadiran Orang Ketiga?

Posted on

Hubungan pertunangan Sufian Suhaimi dan Elfira Loy terus menjadi persoalan apabila mereka dikatakan sudah putus tunang. Difahamkan, hubungan pasangan itu sudah putus minggu lalu dek kerana kehadiran orang ketiga. Betul ke ? Siaapa orang ketiga yang hadir hingga putuskan tali pertunangan ini ?

Bagaimanapun Sufian tidak dapat dihubungi bagi mendapatkan kesahihan khabar angin ini kerana dimaklumkan beliau telah menukar nombor telefon agar tidak diganggu dengan soalan berkaitan berita ini.

“Sudah seminggu dia tukar nombor telefon baharu dan dia minta agar tak diganggu (dengan) soalan-soalan berbentuk peribadi.? Malah untuk program temubual dia juga hanya akan bercakap soal kerjaya semata-mata,” kata pengurusnya kepada Utusan Online.

Sementara itu, ibu kepada Elfira, Filzah Yusoff enggan memberikan komen mengenai gosip bertebaran mengenai hubungan anaknya, namun dengan ringkas beliau menjawab akan memaklumkan jika ada apa-apa yang berlaku.

Harapnya Elfira dan Sufian boleh tampil menjelaskan perkara ini. Namun jika benar, diharap pasangan ini diberi kekuatan untuk menghadapi dugaan ini, Elfira juga khabarnya tidak berada di Malaysia buat ketika ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.