Taobao Store Terbesar Di Malaysia Bakal Dibuka Di Cheras

Posted on

Taobao Store Terbesar Di Malaysia Bakal Dibuka Di Cheras | Boleh dikatakan ramai yang lebih memilih untuk membeli belah melalui atas talian atau online kerana harga ditawarkan lebih murah berbanding di jual di kedai. Ada saja tawaran setiap bulan sehingga membuatkan kita rambang mata. Apa lagi, jom shopping di Taobao Malaysia.

Tidak kurang juga ada yang suka membeli barangan dari luar negara seperti China tetapi yang tak ‘bestnya’ ianya mengambil masa dia hingga tiga munggu untuk barang sampai kepada pembeli. Harap kali ini kita tak usah lagi menunggu shiiping yang begitu lama lagi.

BACA :Ingin Tahu Cara Menjual Di Lazada ? Miliki Panduan Lengkap Jual Barang Di Lazada

Selepas ini, anda tak perlu lagi menunggu lama kerana Taobao Store iaitu rangkaian kedai aneka barangan dari China akan di buka di MyTown Shopping Center, Cheras.

Dengan keluasan 5,000 kaki persegi menjadikan Taobao Store ini menjadi yang terbesar di Malaysia.

Baca : Panduan Lengkap Jual Barang Di Lazada

Bakal dibuka pada 29 November ini, pelbagai barangan akan disediakan dan pelanggan hanya perlu mengimbas kod QR dari aplikasi Taobao kemudian kakitangan yang berada di sana akan membantu anda mendapatkan baranggan tersebut.

Nampaknya, anda dah boleh mula window shopping di portal Taobao mulai sekarang untuk dapatkan barangan yang anda inginkan.

Jangan lupa untuk ikuti kami di Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.