[VIDEO] “Anak Siapa Nie Cantik Sangat , Tak Make Up Pun..”- Wow! Erma Fatima Puji Fazura Hingga Nak..

Posted on

Siapa saja tidak memuji selebriti, Nur Fazura yang sememangnya diantara wanita dilabel ‘cantik original’ malah penampilan isteri kepada pelakon terkenal, Fattah Amin ini juga sentiasa disukai ramai kerana dikatakan sangat sopan.

Terbaru, Fazura kali ini dipuji oleh pengarah dan pelakon terkenal iaitu Erma Fatima apabila dia memuat naik rakaman video pendek ketika berjumpa Fazura dan berkongsi di Instagram.

Anak sapalah cantik sangat ni..

Malah, Erma sempat berseloroh mengenai sebab berjumpa Fazura dan menerusi video seterusnya pengarah terkenal ini juga ingin meminta petua macam mana nak cantik.

Beauty & The Beast..

Bagaimanapun, ramai yang tidak sabar jika diantara mereka ada kerjasama baru namun rata-ratanya juga setuju dengan pujian Erma terhadap Fazura.

Yeayy mesti berlakon bawah kak Erma lagi ni..

Betol bagi saya artis paling lawa dan wanita Melayu terakhir..

[FOTO] Wanita Melayu Tercantik, Fazura Bercuti Tapi Jaga Penampilan Jadi Tumpuan…

Pasangan sama cantik, sama padan. Fattah Amin dan Nur Fazura kebelakangan ini menjadi tumpuan di media sosial apabila mereka tidak ketinggalan berkongsi foto-foto ketika bercuti di pulau Maldives buat peminat-peminatnya di Instagram.

Selebriti cantik dan terkenal, Fazura yang sentiasa menerima kata-kata positif daripada netizen turut dipuji sangat kelihatan cantik menerusi foto-foto dikongsinya itu.

Namun, apa yang menjadi perhatian apabila Fazura dikatakan artis yang bagus dalam menjaga penampilan meskipun sedang bercuti.

Bagi netizen, pemakaian Fazura dikatakan sopan dan tidak keterlaluan sebagaimana sesetengah artis lain jika bercuti. Apapun, Fazura menerima pujian melambung apabila memuat naik foto dirinya yang memakai dress dan topi.

Sumber: Nur Fazura / Erma Fatima/ himpunanceritalawak.com via Media Ohsem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.