(VIDEO) KELAKAR HABIS ! Nahh…Bila Amyra Rosly Bagi Pickup Line Kat Shuib

Posted on

Setiap kali hari Jumaat pasti ramai dalam kalangan kita akan menanti rancangan sitkom yang paling best. Rancangan tersebut tak lain tak bukan ialah Sepahtu Reunion Live. Rancangan yang disiarkan di Astro WARNA. Rancangan ini juga dianggap sebagai pengganti kepada rancangan komedi sitkom sebelum ini iaitu Kaarot Komedia X yang membariskan pelawak terkenal seperti Johan Raja Lawak, Jep Sepah, Shuib Sepah, Arw@h Yus Jambu dan lain-lain.

Sepahtu Reunion Live mempunyai keistimewaan tersendiri kerana berkonsepkan lawak spontan yang dilakonkan oleh Kumpulan Sepahtu iaitu Jep, Shuib, Rahim dan Ilya; tanpa rehearsal dan skrip. Mereka hanya diberikan tajuk untuk lakonan. Pun begitu, persembahan mereka sangat memuaskan penonton dan semakin mendapat sambutan dalam kalangan pelbagai pihak. Kini 2019 genap tahun ke-3 Sepahtu Reunion bersiaran di kaca tv.

PICKUP LINE ACARA WAJIB

Pickup line antara babak yang WAJIB tiap kali Sepahtu Reunion beraksi khususnya ketika ada artis wanita yang turut sama beraksi. Antara artis jemputan yang pernah beraksi sebelum ini ialah Eyra Hazali, Azar Azmi, Erra Fazira, Farah Nabilah, Siti Nordiana dan terbaru, Amyra Rosli.

AMYRA ROSLI BAGI PICKUP LINE PALING GEMPAK

Kehadiran artis jelita Amyra Rosli dalam set rancangan Sepahtu Reunion Live, Jumaat lalu mengundang gelak ketawa netizen.

Apa tidaknya, Amyra yang muncul sebagai pelakon jemputan untuk rancangan tersebut, tak habis-habis mengeluarkan dialog ‘pick up line’ sampaikan Shuib sendiri terdiam! (Rujuk VIDEO DI BAWAH)

Tak sangka pula, di sebalik watak berat yang selalu dibawa Amyra, rupanya tersimpan sisi komedi isteri kepada Amar Baharin ini.

NETIZEN DAN PENONTON SANGAT TERHIBUR

Disebabkan ayat-ayat ‘pickup line’ yang membuat netizen pecah perut ketawa, Amyra kini digelar Ratu Pickup Line baru!

Selain daripada Amyra, Aaron Aziz turut muncul sebagai pelakon undangan.

Amyra membawa watak sebagai Jannah, anak kepada Tauke kedai runcit. Manakala watak Tauke Kedai Runcit dibawakan oleh Rahim

Lihat saja tweet yang dikongsi seorang pengguna Twitter, Al Badri yang menulis status “Aku dah jumpa orang yang boleh lawan pikapline Sepahtu.”

Ramai yang memberi reaksi mengatakan Amyra begitu selamba membuat ayat-ayat kelakar, sehinggakan dikatakan Amyralah yang berkemungkinan mengurat Amar Baharin. – MHE TV

(VIDEO) CAIR SHUIB BILA AMYRA ROSLI BAGI PICKUP LINE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.