Wawa Zainal Mahu Anak Bertudung Bila Sampai Masa

Wawa Zainal Mahu Anak Bertudung Bila Sampai Masa

Posted on

Gelagat keluarga Wawa Zainal dan Aeril Zafrel sentiasa menjadi perhatian ramai peminat lebih lebih lagi pasangan itu sangat gemar berkongsi perkembangan anak mereka di media sosial.

Baru baru ini Wawa Zainal memuatnaik sekeping gambar menunjukkan anak perempuan beliau, Hayla Maghfiratul Adzkiyaa yang kini berusia empat tahun namun sudah pandai bergaya dan memilih pakaian sendiri apabila pergi membeli-belah.

Wawa Zainal

Baca: Aeril Zafrel Tak Mahu Berjauhan Dengan Wawa Zainal

Ini berbeza dengan anak sulungnya yang lebih gemar bersederhana dalam pemakaian namun Wawa Zainal nampaknya tiada masalah dengan minat anak perempuannya itu. Wawa Zainal turut meluahkan hasrat untuk anaknya itu memakai tudung apabila sampai masa.

“Hasil dia shopping semalam. Semua pilih sendiri termasuk warna kukunya. Pandainya budak zaman sekarang bergaya, berbeza dengan budak lelaki — Hayla kalau pergi shopping mall semua benda nak beli”

“Kalau Attar, satu sudah cukup. Tarik nafas bila ada dua anak perempuan, bergayalah puas-puas ya wahai anak. Sikit tahun lagi pakai tudung pula,” tulis Wawa Zainal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.