Wow! 7 Gambar Kereta Mewah Mukhlis Rosdi, Kekasih Fasha Sandha

Posted on

Fasha menerusi gambar tersebut, meletakkan hashtag ‘i miss you’ menguatkan lagi spekulasi bahawa pasangan ini tengah hangat bercinta.

Ternyata lelaki terbabit nampak segak itu dikenali sebagai Mukhlis atau nama sebenar Ahmad Mukhlis Bin Mohd Rosdi. Menurut artikel dari Readlex.com, dia dikenali sebagai Kelis oleh rakan-rakannya merupakan pengasas kepada produk kecantikan dan kesihatan Amaura Hq. Mukhlis berasal dari Kota Bharu, Kelantan baru berusia 26 tahun dan merupakan pelajar lulusan Ijazah dalam Pengurusan Pembinaan di Universiti Limkokwing.

Selain itu dari sumber Media Hiburan, Mukhlis juga digelar Ustaz Rock kerana aktif mengajak orang ramai mengaji secara Live di Instagram di mana dia juga merupakan duta kepada mengaji.com.

Selain digelar sebagai Ustaz Rock, Mukhlis sering tampil bergaya dan seorang yang agak ‘fashionable’ di Instagram. Jejaka yang sentiasa nampak kemas ini juga sering bergambar dengan kereta mewahnya.  Jom lihat foto-foto Mukhlis yang buatkan ramai wanita jatuh hati.

Gambar Instagram Mukhlis Rosdi

Sumber Readlex.com & Media Hiburan