Bakal ‘Wedding of the year 2019’, Foto Pre Wedding Fasha Sandha & Aidil Sangat ‘Jelas’, Huawei P30 Paling Dinantikan!

Posted on

Bakal jadi ‘Wedding of the year 2019’ akan muncul tidak lama lagi. Umumnya ramai mengetahui pasangan paling ‘sepadan’, Fasha Sandha dan Aidil Aziz bakal berkahwin pada penghujung Mac ini.

Sudah tentu, pasangan ini sedang sibuk melakukan persiapan sempena hari istimewa mereka. Malah, baru saja foto ‘Pre Wedding’ Fasha dan Aidil telah tular di media social. Namun, siapa sangka disebalik foto tersebut ada sesuatu yang tersembunyi .

Menerusi Instagram, Fasha telah berkongsi foto buat peminatnya. Namun Fasha telah menunjukkan beberapa perbezaan ‘shot’ melalui foto tersebut. Tetapi setiapnya kelihatan sangat jelas.

3 perbezaan shot berbeza tapi semua kelihatan jelas!

Bagaimanapun, foto tersebut membuatkan Fasha sebak kerana bersyukur dengan kehadiran Aidil dalam hidupnya. Tahniah diucapkan! Apapun, foto yang di ‘post’ oleh Fasha bukan sembarangan foto. Cuba perhati betul-betul. 3 perbezaan shot yang sangat berbeza tapi semua kelihatan jelas! powernya

Meskipun, ia dilihat satu tangkapan biasa yang mana sekadar menyerlahkan ‘seri bakal’ pengantin namun setiap foto tersebut dilihat dengan lebih dekat, butiran yang lebih halus dan tekstur busana Fasha semuanya dari jauh ke jarak yang sangat dekat.

Inilah yang dikatakan raikan perkahwinan dengan menggunakan teknologi terkini! foto (imej) pasangan yang ditangkap walau dari jauh tapi tetap berkualiti. Power!

Fasha & Aidil telah mengenakan busana perkahwinan serba putih dan ia merupakan hasil rekaan Azura Couture. Namun sayang sekali jika tidak ditangkap moments indah itu dengan begitu baik bukan?

Malah yang dapat dilihat anda menerusi foto tersebut pasangan ini begitu berpuas hati dengan hasilnya. Begitu jelas bahkan ia sebenarnya ditangkap dari jauh tapi bagaimana boleh kelihatan sedemikian?

Guna ‘telefon pintar’ tapi sekecil-kecil perhiasan Fasha tetap kelihatan jelas!

Sebenarnya ia dipercayai disebabkan telefon pintar! Jadi sebut saja telefon pintar, satu-satunya pengeluar yang boleh datang dengan teknologi yang mengagumkan ini pastinya dengan HUAWEI. Malah pihak HUAWEI sudahpun dikenali sebagai pengeluar keupayaan kamera yang sentiasa luar biasa!

Tanpa jejaskan kualiti imej!

Berikutan peranti kelas perdana sebelum ini iaitu HUAWEI P20 Series, HUAWEI MATE 20 Pro telah mengabungkan ciri-ciri lensa triple-camera dan ia dikenali sebagai telefon pintar utama oleh DxOMark dengan 109 points, skor yang sama dimiliki HUAWEI P20 Pro.

Foto ‘jelas’ Fasha & Aidil disebabkan telefon pintar TERBARU?

Ya foto jelas & awesome yang korang tengok tu, dimuat naik oleh selebriti terkenal Fasha Sandha di Instagram yang mana telah dipercayai bahawa ia hasil tangkapan menggunakan telefon pintar HUAWEI SIRI P30.

Tapi korang kena tunggu pada 26 Mac, kenapa? adakah kita dapat melihat lebih banyak percikan antara HUAWEI dan pasangan hot pada tahun ini? Apapun nantikan hanya yang terbaik dari HUAWEI. Ayuh kita tunggu, pendedahan dari telefon pintar dengan kamera super hebat ini pada tarikh yang ditetapkan.

Sumber : himpunanceritalawak.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.