Qayyum Akhirnya Sudah Dipulangkan Kepada Ibu Kandungnya

Posted on

Qayyum Akhirnya Sudah Dipangkuan Ibu Kandung Malanggnya Datin Shahida Tak Dapat Hantar Qayyum Hari Ini Baem Pula Menangis Sedih Bila Tahu Qayyum Kembali Ke Pangkuan Keluarga Kandung

Berakhir sudah episod Qayyum bersama keluarga Aliff Syukri, Seperti mana yang kita semua tahu Qayyum diambil sebagai anak angkat oleh keluarga Aliff Syukri setelah dilahirkan, dan setelah beberapa kontroversi melanda akhir akhir ini akhirnya Qayyum dipulangkan kembali kepada ibu kandungnya. Berikut kapsyen Datin di instagramnya :

shahidadherbs: Bye2….waktu saya post ni mungkin yom dah ada di pangkuan mak dia… sorry sayang mama x dapat hantar!! Mama doakan yom jadi anak yg soleh dan membahagiakan ibu bapa yom…mama halalkan air susu mama utk yom……mama minta maaf kekurangan mama jaga yom dan mungkin x sebaik ibu yom jaga!!!Ada rezeki kita jumpa ya sayang!!x jumpa di dunia kita jumpa di syurga(kalau mama masuk syurga la!)

Viral kisah Qayyum, anak angkat kepada Dato’ Seri Aliff Syukri dan Datin Seri Shahida, apabila ibu kandung Qayyum tampil untuk mengambil kembali anaknya. Setelah berbincang, keluarga Aliff Syukri telah bersetuju untuk kembalikan Qayyum ke pangkuan keluarga kandungnya apabila diminta berbuat demikian.

Berat hati keluarga Aliff Syukri untuk melepaskan Qayyum, tapi apakan daya DS Shahida berpendapat lebih baik Qayyum berada dalam jagaan keluarga kandungnya. DS Shahida telah berkongsi video dimana Baem, anak ketiganya menangis

Baem sedih Yom nak pergi esok!! tak apa Baem nanti mama bagi Baem adik banyak-banyak ya!

Tersentuh hati melihat Baem menangis memikirkan Qayyum yang sudah selamat berada dalam jagaan keluarga kandungnya. Netizen turut bersimpati dengan keadaan Baem. Iyalah, hari-hari bersama Qayyum, bermain bersama dan tiba-tiba Qayyum tiada.

Aduhaii sedihnyanyaa..

“Waktu Saya Post Ni, Qayyum Mungkin Dah Ada Di Pangkuan Mak Dia,” – DS Shahida Dah Serahkan Qayyum. Ini Doa Sayu Beliau Kepada Qoyyum

Datin Seri Nur Shahida mengesahkan dia akan menyerahkan kembali salah seorang anak angkatnya, Qayyum kepada ibu kandung.

Sebentar tadi menerusi Instagram, usahawan inj memuat naik kapsyen beserta foto penuh emosi.

“Bye2….waktu saya post ni mungkin yom dah ada di pangkuan mak dia… sorry sayang mama x dapat hantar!!

“Mama doakan yom jadi anak yg soleh dan membahagiakan ibu bapa yom…mama halalkan air susu mama utk yom……mama minta maaf kekurangan mama jaga yom dan mungkin x sebaik ibu yom jaga!!!

“Ada rezeki kita jumpa ya sayang!!x jumpa di dunia kita jumpa di syurga(kalau mama masuk syurga la!, tulisnya.

Sian kat Yom! Akak bkn apa, dah dr baby sehari dia keluarga ni jaga. Ni kalau mak dia x reti jaga. Mmg kena maki ajer ar. Baik pulangkan semula Yom tu… Walau hanya ibu angkat yg dah jd ibu susuan, dia lebih tahu Yom mcm ner…

Sumber: majalah pama
Foto: Instsgram Datin Seri Nur Shahida
Kredit:KakiHavoc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.