“Ya, lelaki dalam kedua-dua gambar adalah saya tetapi wanita itu..”- Syed Abdullah Tampil Jelas Gadis Gambar Panas

Posted on

Abang kepada Menteri Belia dan Sukan iaitu Syed Abdullah Syed Abdul Rahman, 30, mengakui lelaki yang kelihatan dalam dua keping foto yang tular adalah dirinya.

Syed ketika dihubungi bagaimanapun menafikan bahawa wanita yang duduk di celah kangkangnya bukan pelakon Emma Maembong.

Ya, lelaki dalam kedua-dua gambar adalah saya tetapi wanita yang bersama saya di dalam bilik itu bukan Emma seperti yang didakwa.

“Itu adalah wanita lain dan gambar tersebut diambil kira-kira empat tahun lalu,” akuinya kepada MHE TV memberikan penjelasan.

Namun abang kandung Syed Saddiq itu mengakui wanita yang kelihatan menerusi gambar yang diambil dalam sebuah restoran adalah Emma.

Kebelakangan ini hubungan mesra antara Syed dan Emma mula diperkatakan sejak kedua-dua individu berkenaan memuat naik gambar mereka berdua pada laman sosial masing-masing.

sumber: MHetv

Artikel berkaitan:

“I am sorry” – Emma Maembong mengaku buka tudung tapi nafi foto celah kangkang abang menteri

SELEPAS kecoh penyebabaran foto tidak bertudung akhirnya pelakon Emma Maembong mengaku dia merupakan individu dalam imej tersebut bersama Syed Abdullah Syed Abdul Rahman iaitu abang Menteri Belia Dan Sukan, Syed Saddiq.

Bagaimanapun, Emma atau nama sebenarnya Fatimah Rohani Ismail, 27, menafikan dia adalah individu dalam sekeping lagi foto di celah kangkang lelaki terbabit.

“Ya betullah tu. Manusia sentiasa buat silapkan. I am sorry, tapi gambar dalam bilik itu bukan, rambut pun tak sama. Sorry again.

“Saya tak tahu kenapa mereka gabungkan gambar dalam bilik itu kerana ia bukan saya,” ujar Emma kepada mStar Online.

Emma memberi penjelasan di laman sosialnya pada Isnin.

Dunia hiburan pada Isnin dikejutkan dengan foto tidak bertudung Emma Maembong bersama seorang lelaki dipercayai abang kepada Syed Saddiq iaitu Syed Abdullah.

Sementara itu, Emma turut mengakui foto tidak berhijab itu merupakan foto yang dirakamnya baru-baru ini, namun dia masih mengekalkan penampilan bertudung.

Emma berkata, dia berani untuk mengakui perkara tersebut selepas menerima serangan netizen yang kurang berpuas hati.

“InsyaAllah Emma akan cuba yang terbaik, terima kasih sebab nasihat. Kenalah minta maaf, orang sudah komen maki-maki sebab sakit hati dekat Emma,” tulisnya.

sumber: Mstar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.