Fattah Amin, Fazura Berganding Dalam Wanita Terindah Pula

Posted on

Kalau dilihat pada media sosial semalam, ramai peminat Fattzura bersedih kerana drama kegemaran mereka, Hero Seorang Cinderella sudah berakhir. Pun begitu berita baik buat mereka, menerusi akaun Instagram pengurus Fazura, pelakon itu bakal bergandingan semula dengan Fattah Amin dalam drama terbaru, Wanita Terindah.

Turut menyokong kenyataan itu apabila Fattah turut sama memuat naik status di Instagram mengenai drama terbaru mereka sambil berteka-teki tentang identiti heroin barunya. Ramai yang meminta Fattzura disatukan semula kerana tidak puas melihat gelagat romantis mereka.

“Salam Jumaat. Saya teruja untuk #wanitaterindah semoga di permudahkan Insya-Allah. Eh jap nak tanya korang boleh teka ke siapa heroin?” tulis Fattah menerusi akaun Instagram mengenai drama terbaru mereka.

Bagaimanapun, dikala peminat Fattzura bergembira dengan perkongsian itu, ada juga yang memberitahu ingin melihat ‘come back’ dari Fattah dan Neelofa yang pernah mencetuskan fenomena menerusi drama, Suri Hati Mr. Pilot. Apapun semoga drama terbaru ini turut hangat seperti yang lain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.